11 жовтня 2018 року відбулося виїзне практичне заняття «Підтримка культурних, історичних об’єктів України як ефективне просування її інтересів та популяризація в світі».

11 жовтня 2018 року в рамках програми тематичного короткострокового семінару «Пріоритетні напрями державної політики України у сфері управління персоналом» відбулося практичне заняття на тему: «Розвиток державної мовної політики. Писемна форма спілкування державних службовців». Із слухачами працювала Дорошенко Лариса Володимирівна, начальник навчально-методичного відділу Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.
Також для начальників відділів (секторів) управління персоналом апаратів районних державних адміністрацій проведено виїзне практичне заняття «Підтримка культурних, історичних об’єктів України як ефективне просування її інтересів та популяризація в світі. Створення системних і комплексних умов для формування позитивного туристичного іміджу країни». Заняття відбулося Національному музеї-заповіднику українського гончарства в Опішному.

Всі новини →