12-13 липня представники регіональних органів влади та посадові особи місцевого самоврядування підвищують кваліфікацію з питань місцевого економічного розвитку.

12-13 липня поточного року у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій в рамках співпраці з Проектом ПРОМІС відбулося навчання представників регіональних органів влади та посадових осіб місцевого самоврядування з питань місцевого економічного розвитку.

Навчальний захід відкрили Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій,  Олександр Ігнатенко, старший експерт з міжвідомчої співпраці та економічного розвитку Проекту ПРОМІС, доктор наук з державного управління, кандидат економічних наук та Ірина Дудка, регіональний координатор Проекту ПРОМІС.

Програма навчального заходу має практичне спрямування та включає розгляд та опрацювання тем за напрямами:

  • Основи місцевого економічного розвитку;
  • Демократичне відкрите врядування;
  • Стратегічні інструменти місцевого економічного розвитку;
  • Тактичні інструменти місцевого економічного розвитку.

Заняття провели сертифіковані тренери Проекту ПРОМІС Ірина Дудка, Наталія Гринчук, Оксана Черкас, Григорій Борщ, Тамара Жалій.

 

Всі новини →