13 березня проведено вебінар «Вимоги та рекомендації щодо підготовки проектів для участі в обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад Полтавської області у 2019 році».

13 березня 2019 року зі студії Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проведено тематичний вебінар для посадових осіб виконавчих органів ОТГ, районних, міських рад, сільських та селищних голів.

Тема навчального заходу: «Вимоги та рекомендації щодо підготовки проектів для участі в обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад Полтавської області у 2019 році».

Вебінар проведено спільно з відділом інвестиційної діяльності та проектного менеджменту виконавчого апарату Полтавської обласної ради та Полтавською обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування в рамках  виконання заходів Програми розвитку місцевого самоврядування у Полтавській області на 2018 – 2020 роки.

В студії працювали:

Березова Ірина Леонідівна, начальник відділу інвестиційної діяльності та проектного менеджменту виконавчого апарату Полтавської обласної ради;

Кондратьєва Ганна Вікторівна, заступник виконавчого директора Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування. 

 Участь у навчальному заході взяли більше 100 посадових осіб місцевого органів самоврядування Полтавської області.

Всі новини →