15 березня проведено вебінар «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади з громадськістю».

15 березня  зі студії Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проведено вебінар «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади з громадськістю»».

Навчальний захід для державних службовців апаратів та структурних підрозділів районних державних адміністрацій, відповідальних за взаємодію з громадськістю проведено спільно з Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації в рамках виконання плану-графіка підвищення кваліфікації державних органів виконавчої влади на поточний рік.

В студії працював Отич Олександр Анатолійович, заступник начальника  управління – начальник відділу комунікацій з громадськістю управління з питань внутрішньої політики Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації.

Всі новини →