15 грудня у Полтавському ЦППК фахівці структурних підрозділів обслуговування громадян об’єднаних управлінь Пенсійного фонду України в Полтавській області отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Із 11 по 15 грудня 2017 року у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проходив тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань обслуговування громадян в органах Пенсійного фонду для фахівців структурних підрозділів обслуговування громадян об’єднаних управлінь Пенсійного фонду України в Полтавській області.
15 грудня практичне заняття та обмін досвіду роботи провів із слухачами заступник начальника управління пенсійного забезпечення - начальник відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян ГУ ПФУ в Полтавській області Проходовський Володимир Іванович.
Головний спеціаліст відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян управління пенсійного забезпечення ГУ ПФУ в Полтавській області Кальян Інна Анатоліївна проаналізувала результати вихідного контролю знань.
Із слухачами зустрілася Товстоножко Ірина Вячеславівна, начальник управління пенсійного забезпечення ГУ ПФУ в Полтавській області, яка підбила підсумки навчання та окреслила основні завдання структурних підрозділів обслуговування громадян об’єднаних управлінь Пенсійного фонду України в Полтавській області на 2018 рік.
Учасники навчання пройшли вихідне анкетування та отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →