17 вересня 2019 року продовжується навчання за професійною програмою для бухгалтерів об’єднаних територіальних громад, сільських та селищних рад.

Другий день професійної програми був насиченим для слухачів цікавими і актуальними темами.

Розпочався навчальний день тренінгом «Професійне вигорання: причини виникнення та напрями усунення», який провела  Яценко Анжеліка Анатоліївна, практикуючий психолог, кандидат психологічних наук.

Продовжила навчання Глєбова Алла Олександрівна, доцент кафедри туризму та адміністрування Полтавського технічного університету імені Юрія Кондратюка, кандидат економічних наук, із темою «Використання туристичних ресурсів Полтавщини для організації сільського зеленого туризму».

Також відбувся круглий стіл «Оновлення Конституції України, як передумова реалізації наступного етапу реформи влади в Україні» за участі Лозинської Тамари Миколаївни, завідувача кафедри публічного управління та адміністрування Полтавської державної аграрної академії, доктора наук з державного управління, професора та Щетініної Тетяни Олексіївни, доцента кафедри публічного управління та адміністрування Полтавської державної аграрної академії, кандидата історичних наук.

Завершила навчання Товстоножко Ірина Вячеславівна, начальник управління пенсійного забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області, висвітленням теми стосовно формування та реалізації державної політики у сфері пенсійного забезпечення.

Всі новини →