20 квітня 2018 року у Полтавському ЦППК завершилася друга сесія навчання за професійною програмою секретарів сільських, селищних рад, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років.

20 квітня 2018 року у Полтавському ЦППК секретарі сільських, селищних рад отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації за професійною програмою.

Навчання відбувалося протягом березня – квітня поточного року відповідно до плану-графіка підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад на 2018 рік, затвердженого розпорядженням голови Полтавської обласної ради  від 29.12.2017 № 254 «Про підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад на базі Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій у 2018 році».

20 квітня для секретарів сільських, селищних рад проведено тематичну дискусію на тему: «Державна екологічна політика і актуальні проблеми охорони довкілля. Поводження з твердими побутовими відходами». Зі слухачами працювали Ткаченко Олександр Петрович, заступник директора - начальник управління природокористування Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації та Ілляш Оксана Едуардівна, доцент кафедри прикладної екології та природокористування Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, кандидат технічних наук.

Посадові особи місцевого самоврядування також пройшли вихідний контроль знань.

Всі новини →