21 березня 2018 року за участі працівників Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Полтавській області проведено тематичну дискусію (вебінар) для працівників ЦНАПів.

На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 22.12.2017 № 891 «Про підвищення кваліфікації державних службовців органів виконавчої влади, працівників міськрайвиконкомів на базі Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій у 2018 році» та розпорядження голови обласної ради від 29.12.2017 № 254 «Про підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад на базі Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств. установ і організацій у 2018 році» у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій 21 березня 2018 року розпочалося навчання керівників та спеціалістів центрів надання адміністративних послуг за програмою тематичного постійно діючого семінару «Державна політика та нормативне регулювання у сфері надання адміністративних послуг».

Програма семінару має практичне спрямування та включає проведення занять у формі вебінарів, роботу в малих групах на базі Центру, виїзні заняття з метою вивчення кращих практик організації роботи ЦНАПів.

Центром спільно з Департаментом економічного розвитку та залучення інвестицій обласної державної адміністрації зібрано та узагальнено навчальні потреби керівників і спеціалістів Центрів надання адміністративних послуг.

До розробки окремих модулів долучилися Головне територіальне управління юстиції у Полтавській області, Головне управління Держгеокадастру у Полтавській області, Департамент економічного розвитку та залучення інвестицій обласної державної адміністрації.

21 березня зі студії Полтавського ЦППК за участі працівників Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Полтавській області проведено тематичну дискусію (вебінар) в рамках першого етапу навчання за програмою тематичного постійно діючого семінару «Державна політика та нормативне регулювання у сфері надання адміністративних послуг».

Навчання відкрила директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Осипенко Наталія Михайлівна. Вона ознайомила слухачів із навчальною програмою та орієнтовними термінами проведення виїзних занять та практичних навчань, тренінгів на базі Центру.

Тему «Законодавство у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» розкрила В’юн Тетяна Василівна, головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Полтавській області.

Питання щодо порядку взаємодії адміністраторів центрів надання адміністративних послуг, як фронт-офісів та державних реєстраторів територіальних органів Міністерства юстиції України, як суб’єктів надання адміністративних послуг, при здійсненні державної реєстрації громадських формувань висвітлила Гришко Оксана Анатоліївна, головний спеціаліст відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Полтавській області.

Участь у  навчанні взяли більше 70 працівників Центрів надання адміністративних послуг Полтавської області.

Всі новини →