26 червня 2017 року в Центрі посадові особи місцевого самоврядування підвищують кваліфікацію на тренінгу «Деякі питання розвитку міських громад в умовах реформування місцевого самоврядування в Україні».

26 червня 2017 року  у Полтавському обласному центрі перепідготовки ат підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проходить тренінг для посадових осіб міськрайвиконкомів на тему: «Деякі питання розвитку міських громад в умовах реформування місцевого самоврядування в Україні».
Навчальний захід проводиться на виконання Програми розвитку місцевого самоврядування у Полтавській області на 2016 – 2017 роки, затвердженої рішенням другої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання від  24 грудня 2015 року № 22  «Про Програму розвитку місцевого самоврядування у Полтавській області на 2016 – 2017 роки».
Програма тренінгу включає розгляд тем:
- Державна регіональна політика та місце територіальних громад в її реалізації. Інструменти та можливості;
- Стратегічне планування місцевого розвитку. Стратегічні документи розвитку громад;
- Участь громади в процесі стратегічного планування розвитку. Форми та інструменти залучення.

Тренінг проводять Малько Юлія Сергіївна та Іваніна Олександр Васильович, учасники Всеукраїнської мережі фахівців регіонального та місцевого розвитку «Регіонет».
За підсумками навчання слухачі отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →