26 квітня 2018 завершила роботу І сесія навчання за професійною програмою. Відбувся тренінг «Профілактика та корекція синдрому емоційного та професійного вигорання»

26 квітня 2018 завершила роботу І сесія навчання за професійною програмою державних службовців категорії Б апарату та структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років.
Практичне заняття на тему «Контроль та виконавська дисципліна в органах виконавчої влади» провела Бондарук Юлія Іванівна, начальник відділу контролю апарату облдержадміністрації.
Питання щодо розвитку правових компетентностей державних службовців, безоплатної правової допомоги та механізму реалізації права на безоплатну вторинну правову допомогу розкрив Черчатий Олександр Іванович, директор Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області, кандидат наук з державного управління.
Слухачі взяли участь у тренінгу «Профілактика та корекція синдрому емоційного та професійного вигорання», який провели Московченко Анжеліка Анатоліївна, кандидат психологічних наук, практикуючий психолог і Фалєєва Юлія Олександрівна, психолог Головного упрааління ДСНС України у Полтавській області.
Товстоножко Ірина Вячеславівна, начальник управління пенсійного забезпечення Головного управління Пенсійного Фонду України в Полтавській області ознайомила  слухачів з питанням формування та реалізації державної політики у сфері пенсійного забезпечення.

Всі новини →