4 липня 2017 року в Центрі відбувся семінар для розпорядників та одержувачів коштів щодо забезпечення якісної та ефективної роботи на Єдиному веб-порталі використання публічних коштів e-data.gov.ua.

 4 липня 2017 року  у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбувся тематичний короткостроковий семінар з питань щодо забезпечення якісної та ефективної роботи на Єдиному веб-порталі використання публічних коштів e-data.gov.ua.
Навчальний захід для працівників фінансових органів та представників об’єднаних територіальних громад Полтавської області проводився за ініціативи Міністерства фінансів України, департаменту фінансів Полтавської обласної державної адміністрації за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».
На початку навчання із вступним словом до слухачів звернулися  начальник управління кадрового, інформаційного та господарського забезпечення Департаменту фінансів Полтавської обласної державної адміністрації Сергій Лосєв та керівник проекту E-data, радник першого заступника міністра фінансів України Олександр Щелоков.
Програмою семінару передбачено розгляд тем:
- Стратегія розвитку проекту E-data. Моніторинг реєстрації «службових кабінетів» в області;
- Нормативно-правова база проекту E-data. Зареєстровані зміни до Закону України «Про відкритість використання публічних коштів»;
- Особливості роботи на порталі e-data.gov.ua. суб’єктами оприлюднення інформації: реєстрація ключів ЄЦП, оприлюднення звітів, оприлюднення договорів, актів, додаткових угод.

Навчання проводили:
Олександр Щелоков, керівник проекту E-data, радник першого заступника міністра фінансів України;
Людмила Кучурук, координатор проекту E-data, менеджер управитель у сфері надання послуг;
Анастасія Розлуцька, координатор проекту E-data, радник першого заступника міністра фінансів України.
Семінар завершився дискусією, в ході якої учасники навчання мали змогу отримати відповіді на запитання щодо роботи на Єдиному веб-порталі використання публічних коштів e-data.gov.ua

Всі новини →