5 липня 2017 року державні службовці апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації підвищили кваліфікацію на тематичному короткостроковому семінарі з питань запобігання та протидії проявам корупції.

 5 липня 2017 року  відбувся тематичний короткостроковий семінар з питань запобігання та протидії проявам корупції для державних службовців апарату та структурних підрозділів Полтавської обласної державної адміністрації.
Серед основних питань, що розглядалися під час навчального заходу - порядок інформування Національного агентства з питань запобігання корупції про суттєві зміни у майновому стані суб’єкта декларування.
Відповідно до частини другої статті 52 Закону України «Про запобігання корупції», у разі суттєвої зміни у майновому стані суб’єкта декларування, а саме: отримання ним доходу, придбання майна на суму, що перевищує 50 МЗП, встановлених на 1 січня відповідного року,  зазначений суб’єкт у десятиденний строк з моменту отримання доходу або придбання майна зобов’язаний письмово повідомити про це  Національне агентство з питань запобігання корупції. Зазначена інформація вноситься до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та оприлюднюється на офіційному веб-сайті Національного агентства.
Навчання проводили:
Білокінь Микола Іванович, заступник голови – керівник апарату Полтавської обласної державної адміністрації;
Діденко Аліна Едуардівна, головний спеціаліст відділу з питань запобігання та протидії корупції, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату Полтавської обласної державної адміністрації.

Всі новини →