Актуальні питання розвитку Полтавського району в умовах децентралізації й ставлення населення до реалізації державних реформ обговорили на «круглому столі» 15 грудня 2017 року

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій 15 грудня 2017 року відбулося засідання «круглого столу» на тему «Актуальні питання розвитку Полтавського району та оцінка реалізації державних реформ на місцевому рівні».
У ньому взяли участь посадові особи місцевого самоврядування, експерти району за сферами діяльності, зокрема фахівці, які займаються питаннями освіти, медицини, децентралізації влади, соціально-економічного розвитку краю, а також представники Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.
«Круглий стіл» був організований за ініціативи Департаменту. Модератором засідання виступив перший заступник директора Департаменту – начальник управління з питань внутрішньої політики Юрій Варченко.

Всі новини →