Новини

16 квітня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації відбулися заняття за трьома загальними програмами підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Посадові особи місцевого самоврядування завершили онлайн навчання за загальною короткостроковою програмою «Організація діяльності старост в територіальних громадах».

Учасники навчання розглянули блок питань «Комунікація за допомогою традиційних інструментів місцевої демократії».

15 квітня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за трьома загальними програмами підвищення кваліфікації.

Працівники Управління соціального захисту населення Подільської у місті  Полтава ради розпочали очне навчання за загальною професійною програмою «Основи української жестової мови».

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

12 квітня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершилося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома загальними короткостроковими програмами.

В рамках програми «Інформаційна безпека особи, держави та суспільства в сучасну цифрову епоху» відбулися заняття наступної тематики:

«Сучасні загрози інформаційної безпеки держави»;

11    квітня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів виконавчої влади з громадськістю».

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

11    квітня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Інформаційна безпека особи, держави та суспільства в сучасну цифрову епоху».

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

10 квітня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершилося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома короткостроковими програмами.

В рамках загальної короткострокової програми «Управління в екстремальних умовах (регіональний, місцевий та організаційний аспекти)» відбулися заняття наступної тематики:

«Цифрові платформи у забезпеченні сталого розвитку територій та організацій: європейські практики»;

09 квітня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за двома загальними короткостроковими програмами.

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

Учасники професійного навчання за програмою «Управління в екстремальних умовах (регіональний, місцевий та організаційний аспекти)» розглянули питання:

08 квітня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершилося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Основи міжнародного гуманітарного права».

У Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації продовжується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Впровадження гендерних підходів  у діяльність органів влади».

05 квітня відбувся вебінар на тему: «Реалізація державної гендерної політики у процесі надання послуг населенню органами державної влади та місцевого самоврядування».

05 квітня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації завершилося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Захист цивільного населення під час надзвичайних ситуацій».

Зима Олександр Євгенович, доцент кафедри будівництва і цивільної інженерії Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат технічних наук, доцент, провів заняття наступної тематики:

04 квітня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Захист цивільного населення під час надзвичайних ситуацій».

Учасники програми розглянули питання:

«Основи забезпечення захисту населення в надзвичайних ситуаціях»;

«Заходи захисту населення в надзвичайних ситуаціях».

04 квітня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Впровадження гендерних підходів  у діяльність органів влади».

Сьогодні відбулися онлайн заняття наступної тематики:

«Поняття гендерної рівності»;

«Державна політика щодо запобігання та протидії  дискримінації за гендерною ознакою».