Державні службовці категорії Б апаратів та структурних підрозділів районних державних адміністрацій отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації за професійною програмою.

Протягом поточного тижня у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проводилася друга сесія навчання за професійною програмою  державних службовців категорії Б апаратів та структурних підрозділів районних державних адміністрацій, які не підвищували кваліфікацію більше трьох років.

13 грудня  слухачі вивчали питання гендерної рівності на державній службі. Практичне заняття з елементами тренінгу провела Стрельнік Олена Олександрівна, доцент кафедри соціології Київського університету імені Тараса Шевченка, доктор соціологічних наук.

Дорошенко Лариса Володимирівна, начальник навчально-методичного відділу Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій підвела підсумки навчання та вручила державним службовцям свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Всі новини →