Державні службовці категорії В апаратів та структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій підвищують кваліфікацію за професійною програмою.

15 квітня 2019 року у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій розпочалося навчання державних службовців категорії В апаратів і структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років, за професійною програмою.

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

У перший день навчання відбулися практичні заняття наступної тематики:

  • «Публічне управління. Проектний менеджмент. Стратегічне планування розвитку територіальних громад», викладач Дудка Ірина Анатоліївна, тренер з питань місцевого економічного розвитку, голова ГО «Інститут розвитку територіальних громад Полтавщини»;
  • «Професійний розвиток персоналу державної служби: компетентнісний підхід», викладач Лях Наталія Василівна, начальник відділу управління персоналом апарату обласної державної адміністрації.

Також для державних службовців проведено тренінг «Ефективні комунікації. Управління конфліктами у колективі», тренер Фалєєва Юлія Олександрівна, психолог Головного управління ДСНС України в Полтавській області.

Всі новини →