Державні службовці категорії В апаратів та структурних підрозділів районних державних адміністрацій підвищують кваліфікацію за професійною програмою.

18 вересня 2019 року у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій продовжується навчання державних службовців категорії В апаратів і структурних підрозділів районних державних адміністрацій, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років, за професійною програмою.

Третій день навчання розпочався з теми «Регіональна економічна політика. Стратегія розвитку Полтавської області на період до 202 року», викладач Скрильник Андрій Сергійович, доцент кафедри економіки підприємства та управління персоналом Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, кандидат економічних наук.

Далі слухачі ознайомилися із тонкощами «Психологічних аспектів державної служби», які висвітлив Білокінь Микола Іванович, заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації

Завершився навчальний день практичним заняттям «Медіаграмотність та медіакультура публічного службовця», що провів Мішин Анатолій Вікторович, заступник начальника управління – начальник відділу взаємодії із ЗМІ управління інформаційної політики Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації.

Всі новини →