Державні службовці обласної та районних державних адміністрацій навчаються за програмою «Розвиток професійних компетентностей державних службовців».

 Із 7 жовтня поточного року у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій розпочалося навчання державних службовців  апаратів та структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій за програмою спеціалізованого короткострокового навчального курсу «Розвиток професійних компетентностей державних службовців».

Навчальною програмою передбачено проведення 4 занять у формі вебінарів зі студії ЦППК та виїзних  тренінгів на базі апарату та структурних підрозділів обласної державної адміністрації.

 9 жовтня зі студії Полтавського  ЦППК проведено третій вебінар  курсу. Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського ЦППК. Заняття на тему: «Документування управлінської діяльності. Нова інструкція з діловодства в органах виконавчої влади» провела Гудим Валентина Володимирівна, директор Державного архіву Полтавської області.

Сьогодні в рамках курсу також відбулися виїзні практичні заняття для працівників трьох відділів апарату обласної державної адміністрації на тему: «Актуальні питання роботи в системі електронного документообігу «АСКОД»».

Всі новини →