Державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування навчаються за програмами підвищення кваліфікації.

У Полтавському ЦППК  продовжується навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за програмами підвищення кваліфікації.

13 жовтня в рамках навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Реалізація державної політики у сфері соціального захисту дітей» керівників і спеціалістів служб у справах дітей обласної та районних державних адміністрацій, посадовців міськрайвиконкомів, об’єднаних територіальних громад відбулися вебінари наступної тематики:

- «Документування управлінської діяльності. Здача документів в архів», викладач Голяк Ольга Іванівна, начальник відділу формування національного архівного фонду Державного архіву Полтавської області;

- «Запобігання та протидія домашньому насильству», викладач Дорош Роман Володимирович, старший інспектор управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Продовжується дистанційне навчання посадових осіб виконавчих комітетів об’єднаних територіальних громад, міських рад  за спеціальною професійною програмою «Економічний розвиток територій: проблеми, виклики, перспективи».

Сьогодні учасники програми розглянули  такі питання:

  • «Методологічні засади маркетингу територій»;
  • «Формування маркетингової стратегії»;
  • «Цільові групи й сегментація ринку»;
  • «Брендинг міста: пошук міської ідентичності».

З групою працювали сертифіковані тренери з питань місцевого економічного розвитку Дудка Ірина Анатоліївна та Жалій Тамара Віталіївна.

За спеціальною короткостроковою програмою «Основи української жестової мови» підвищують кваліфікацію працівники Головного управління Національної поліції України в Полтавській області.

Практичні заняття провела викладач програми Московець Наталія Олексіївна, директорка ГО перекладачів жестової мови та людей з інвалідністю «Міст».

Всі новини →