Державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування підвищують кваліфікацію за спеціальними короткостроковими програмами.

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій  дистанційно навчаються за спеціальними короткостроковими програмами державні службовці та посадові особи органів місцевого самоврядування.

08.09.2020 зі студії Полтавського ЦППК розпочалося підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Правове забезпечення діяльності органів влади. Виборче законодавство України».

Навчання відкрили Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського ЦППК та Микійчук Володимир Пилипович, виконавчий директор Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування.

Вебінар на тему: «Виборче законодавство у контексті місцевих виборів. Новели виборчого законодавства, місцеві вибори 2020 – як це буде» провела Фединчук Іванна Василівна,  політологиня, експертка з виборчого процесу.

Продовжується дистанційне навчання державних службовців районних державних адміністрацій, посадових осіб виконавчих апаратів районних рад, виконавчих комітетів об’єднаних територіальних громад, міськрайвиконкомів, відповідальних за зв’язки з громадськістю та взаємодію із засобами масової інформації за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади з громадськістю. Європейська та євроатлантична інтеграція України».

Тематичну зустріч «Залучення громадських об’єднань до реалізації суспільно-вагомих проектів» провів Отич Олександр Анатолійович, заступник директора Департаменту – начальник управління інформаційної політики Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. 

Всі новини →