Із 12 жовтня розпочалося навчання за двома спеціальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

Сьогодні у Полтавському ЦППК розпочалося навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за двома спеціальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації.

Відповідно до плану-графіку підвищення кваліфікації державних службовців на 2020 рік 12 жовтня розпочалося дистанційне навчання керівників служб у справах дітей обласної та районних державних адміністрацій, посадовців міськрайвиконкомів, об’єднаних територіальних громад за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Реалізація державної політики у сфері соціального захисту дітей».

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського ЦППК.

12 жовтня також розпочалося виїзне навчання двох груп слухачів з числа працівників Головного управління Національної поліції України в Полтавській області за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Основи української жестової мови».

Продовжується дистанційне навчання посадових осіб виконавчих комітетів об’єднаних територіальних громад, міських рад  за спеціальною професійною програмою «Економічний розвиток територій: проблеми, виклики, перспективи».

Всі новини →