Із 15 січня 2018 року розпочалося навчання державних службовців категорій В апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації за професійною програмою.

На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 22.12.2017 № 891 «Про підвищення кваліфікації державних службовців органів виконавчої влади, працівників міськрайвиконкомів на базі Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій у 2018 році» із 15 січня поточного року  у Полтавському ЦППК розпочалася перша сесія підвищення кваліфікації за професійною програмою державних службовців категорії В апарату та структурних підрозділів обласної державної адміністрації, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років.
Навчання відкрила директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Осипенко Наталія Михайлівна, яка ознайомила державних службовців із програмою навчання та результатами вхідного контролю знань (тестування), яке слухачі вперше проходили у дистанційному режимі.
Начальник управління кадрового, інформаційного та господарського забезпечення Департаменту фінансів Полтавської обласної державної адміністрації Лосєв Сергій Якович провів лекцію з елементами тренінгу «Основні принципи та засади доброго урядування».
Під час лекції-дискусії, яку провів Лахижа Микола Іванович, перший заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області, доктор наук з державного управління, професор, державні службовці розглянули  питання європейської інтеграції України.
Основні пріоритети державної мовної політики та писемну форму спілкування державних службовців учасники навчання опановували  в ході практичного заняття,  яке проводила  Дорошенко Лариса Володимирівна, начальник навчально-методичного відділу Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування. державних підприємств, установ і організацій.

Всі новини →