Навчання двох груп публічних службовців за професійною програмою продовжується

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій продовжується  навчання двох груп публічних службовців за професійною програмою.

Зокрема, навчальною програмою передбачено проведення тренінгу «Проектний менеджмент та планування розвитку територіальних громад», який провів Скрильник Андрій Сергійович, доцент кафедри економіки підприємства та управління персоналом Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат економічних наук.

Посадовці також взяли участь у тематичній дискусії «Проходження державної служби: існуючі процедури та особливості правового регулювання», яку провела Кліндухова Тетяна Миколаївна, головний спеціаліст Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Полтавській та Кіровоградській областях.

Також відбулося практичне заняття щодо виконання Закону України «Про звернення громадян»; особистого прийому громадян та розгляду їх звернень. З учасниками навчання працював  Балагура Валерій Володимирович, начальник відділу роботи зі зверненнями громадян апарату Полтавської обласної державної адміністрації.

Всі новини →