Навчаються державні службовці категорії В апаратів та структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій.

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій продовжується друга сесія професійної програми для державних службовців категорії В апаратів і структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років.

13 березня Білокінь Микола Іванович, заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації провів для державних службовців категорії В апарату та структурних підрозділів обласної державної адміністрації практичне заняття на тему: «Психологічні особливості діяльності державного службовця в сучасних умовах».

За сприяння Департаменту культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації для слухачів проведено виїзне практичне заняття на базі музею–садиби І.П. Котляревського «Створення системних і комплексних умов для формування позитивного туристичного іміджу країни». Групу супроводжувала Ступенко Світлана Григорівна, методист навчально-методичного відділу Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Державні службовці категорії В апаратів та структурних підрозділів районних державних адміністрацій підвищили кваліфікацію на тренінгу «Планування роботи й робочого часу державного службовця (тайм-менеджмент)». Із слухачами працювала Степанова Лариса Валентинівна, доцент кафедри управління персоналом та економіки праці ВНЗ Уоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», кандидат економічних наук.

Всі новини →