Полтавський ЦППК продовжує реалізацію програм підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за змішаною системою.

У період карантину проводитимуться дистанційні заняття у режимі реального часу через майданчик «еTutorium», а  очні заняття та підсумковий контроль відбудуться після завершення карантину (враховуючи вимоги наказу НАДС № 211-19 щодо організації навчання, частки дистанційних занять у загальній тривалості програми) .

Щоб не порушувати умов карантину підключаємо викладача для проведення заняття на умовах віддаленого робочого місця через майданчик еTutorium (з домашнього або робочого комп’ютера, не відвідуючи студію Центру).

При цьому на робочому місці викладача має бути:

Інтернет;

Комп’ютер з установленим флеш плейєром;

Камера.

У квітні 2020 року заплановано продовжити реалізацію програм за змішаною системою, які вже були розпочаті (учасники навчання вже зареєстровані на майданчику еTutorium, частина дистанційних занять відбулася) ЦЕ:

професійна програма для посадових осіб місцевого самоврядування, обраних або затверджених відповідною радою на виборну посаду (секретарі сільських, селищних рад), які не підвищували кваліфікацію більше 3 років;

професійна програма для державних службовців Управлінь соціального захисту населення районних державних адміністрацій, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років;

короткострокова програма «Захист навколишнього природного середовища. Управління твердими побутовими відходами як складова муніципального менеджменту»;

короткострокова програма  з питань реалізації Національної стратегії у сфері прав людини. Запобігання торгівлі людьми.

Розпочинаємо реалізацію професійної програми для державних службовців  категорій „Б”, „В” апарату та структурних підрозділів обласної державної адміністрації, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років (попередньо учасникам необхідно зареєструватись  на сайті Центру http://cpk.adm-pl.gov.ua/public) Шифр групи: СПДС0704

Важливо! Під час реєстрації слухачам необхідно указати особисті електронні адреси, на які з майданчика «еTutorium» будуть автоматично надсилатися  логіни та паролі для входу на майданчик та повідомлення про проведення чергового заняття.

Запрошуємо викладачів Центру (науковців ВНЗ, викладачів-практиків долучитися до проведення занять з домашнього комп’ютера чи свого робочого місця).

Дякуємо за участь!!!

З повагою та надією, що спільними зусиллями

ми знайдемо вихід з найскладніших ситуацій!

Наталія Осипенко 0662630652; Віктор Бабич 0974540762.

Всі новини →