Посадові особи місцевого самоврядування підвищили кваліфікацію на семінарі «Здійснення нотаріальних дій. Реалізація та захист прав і свобод людини і громадянина у місцевому самоврядуванні».

15 лютого у Полтавському ЦППК відбувся тематичний короткостроковий семінар «Здійснення нотаріальних дій. Реалізація та захист прав і свобод людини і громадянина у місцевому самоврядуванні» для секретарів сільських, селищних рад.
Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.
Програма семінару має практичне спрямування та включає розгляд питань:
«Реалізація державної правової політики у галузі діяльності установ нотаріату, сприяння розвитку системи надання правової допомоги з метою захисту прав та законних інтересів фізичних та юридичних осіб»;
«Діяльність установ нотаріату: узагальнення та регулювання нотаріальної практики»;
«Дотримання порядку вчинення нотаріальних дій та виконання правил нотаріального діловодства посадовими особами органів місцевого самоврядування».
Заняття проводила:
Гура Ірина Володимирівна, приватний нотаріус Полтавського районного нотаріального округу.
Після завершення навчання та проходження вихідного анкетування учасники семінару отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.
 

Всі новини →