Продовжується он-лайн навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в рамках спеціальних короткострокових програм підвищення кваліфікації.

У Полтавському ЦППК продовжується он-лайн навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в рамках спеціальних короткострокових програм підвищення кваліфікації.

5 серпня  відбувся вебінар  для голів та членів тендерних комітетів,  уповноважених осіб за організацію та здійснення публічних закупівель органів місцевого самоврядування за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Актуальні питання організації та здійснення публічних закупівель».

Заняття на тему: «Порядок організації та проведення переговорної процедури закупівлі» провели Стефанюк Ольга Дмитрівна, керівник проекту «Центр освіти дорослих – середовище особистісного розвитку», кандидат економічних наук та Колганова Поліна Вячеславівна, консультант із закупівель та аналітики Громадської організації «Інститут аналітики і адвокації».

В рамках спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Розвиток професійних компетентностей державних службовців» зі студії Полтавського ЦППК відбулася тематична зустріч «Управлінська риторика. Майстерність публічного виступу».

Вебінар провела Єщенко Марина Миколаївна,  доцент кафедри педагогічної майстерності та інклюзивної освіти Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В.Остроградського.

Всі новини →