Продовжується навчання державних службовців категорії В апарату та структурних підрозділів обласної державної адміністрації за професійною програмою.

У Полтавському ЦППК продовжується друга сесія професійної програми для державних службовців категорії В апарату та структурних підрозділів обласної державної адміністрації, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років.

21 лютого, відповідно до розкладу занять відбулися:

  • тематична зустріч «Гуманітарна компетентність державних службовців»,  викладач Сарапин Віта Василівна, доцент кафедри педагогіки та суспільних наук ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», кандидат філологічних наук;
  • практичне заняття «Застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю», викладач Діденко Аліна Едуардівна, головний спеціаліст відділу з питань запобігання та протидії корупції, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації;
  • тематична дискусія «Стратегічні пріоритети розвитку України в контексті реалізації Цілей сталого розвитку», викладач Курилко Вікторія Олексіївна, регіональний координатор ПРООН в Полтавській області.

Слухачі також взяли участь у виїзному практичному занятті на тему: «Створення системних і комплексних умов для формування позитивного туристичного іміджу країни». Групу супроводжувала Захарова Наталія Михайлівна, методист навчально-методичного відділу Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Всі новини →