Продовжується навчання за професійною програмою голів сільських і селищних рад

Навчальний день 8 лютого 2018 року для голів сільських та селищних рад, які підвищують кваліфікацію на базі Центру, був динамічним та різноманітним.
Слухачі вивчали питання створення сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів. Тематичну дискусію провів Пантелеймоненко Андрій Олексійович, директор Полтавського регіонального центру досліджень і сприяння розвитку кооперації, доктор економічних наук, професор кафедри економічної теорії та прикладної економіки ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі».
Тему «Повноваження органів місцевого самоврядування щодо законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян» розкрив у ході тематичної зустрічі Сулаєв Юрій Васильович, начальник відділу комунікації  Головного управління Національної поліції в Полтавській області.
Тренінг «Маніпуляційна стійкість у державному управлінні» провела Костишина Тетяна Адамівна, завідувач кафедри управління персоналом та економіки праці ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», професор, доктор економічних наук.
Питання функціонування та фінансування мережі закладів освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту. Розглядалися на тематичній дискусії, у якій узяли участь. Курилко Юрій Васильович, заступник директора Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, Вождаєнко Валентина Володимирівна, в.о. начальника управління культури облдержадміністрації, Габор Михайло Антонович, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, Галушка Ганна Миколаївна, начальник відділу фінансової та кадрової роботи Департаменту освіти і науки  облдержадміністрації.

Всі новини →