Розпочалося дистанційне навчання державних службовців Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

17 березня у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалося дистанційне  навчання державних службовців Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Практичні та теоретичні аспекти державної політики у сфері пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг».

Зі студії Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

Сьогодні учасники програми розглянули питання:

«Основні питання державної політики щодо призначення пенсій та проведення їх перерахунків у звязку із змінами в законодавстві та заявами у строки, визначені законодавством», викладачі Бікеєва Світлана Борисівна, заступник начальника управління пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг-начальник відділу контролю за правильністю призначення пенсій Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області та Воронянська Валентина Володимирівна, начальник відділу з питань відрахувань управління з питань виплат Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області;

«Порядок нарахування та виплати пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг», викладачі Зосім  Зінаїда Володимирівна, начальник відділу надання житлових субсидій управління пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області та Соловйова Вікторія Василівна, начальник відділу надання пільг управління пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області;

«Правові, фінансові та організаційні засади загальнообов’язкового державного соціального страхування» викладачі Гнітько Світлана Василівна, начальник відділу перевірки правильності розрахунку розміру страхових виплат у зв’язку із тимчасовою втратою працездатності управління пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

На базі комп’ютерного класу Центру завершився тренінг для державних службовців апарату та структурних підрозділів Полтавської обласної військової адміністрації за загальною короткостроковою програмою «Основи кібергігієни».

Заняття провела Глєбова Алла Олександрівна, доцент кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидат економічних наук, сертифікований тренер з питань кібергігієни. Після проходження підсумкового анкетування учасники професійного навчання отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

Продовжується дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною професійною програмою «Англійська мова професійного спрямування. Рівень В2».

Практичне заняття відповідно до розкладу програми провів Панасенко Євгеній Олександрович, доктор філософії з публічного управління та адміністрування.

Всі новини →