Розпочалося навчання другої групи слухачів з числа працівників медичної сфери за програмою спеціалізованого короткострокового навчального курсу «Основи української жестової мови».

Із 02 грудня 2019 року у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій розпочалося навчання другої групи слухачів з числа працівників медичної сфери за програмою спеціалізованого короткострокового навчального курсу «Основи української жестової мови».

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування. державних підприємств, установ і організацій.

Мета програми - забезпечення додаткових заходів щодо впровадження жестової мови як засобу спілкування із особами з інвалідністю, які мають часткову чи повну втрату слуху.

Дане навчання проводиться Полтавським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій на виконання заходів Програми розвитку місцевого самоврядування у Полтавській області на 2018 – 2020 роки, розпорядження голови Полтавської обласної державної адміністрації від 23.12.2015 №.645 «Про затвердження Плану заходів щодо створення в області безбар’єрного життєвого середовища для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення на 2016-2020 роки».

Всі новини →