Триває он-лайн навчання посадовців Полтавщини.

У Полтавському ЦППК продовжується дистанційне навчання слухачів  в рамках програм підвищення кваліфікації.

09 липня вебінар «Управління змінами» провела в рамках професійної програми для державних службовців районних державних адміністрацій Костишина Тетяна Адамівна, завідувач кафедри управління персоналом та економіки праці ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і  торгівлі», професор, доктор економічних наук.

Тему «Інструменти та механізми участі громадськості у процесах формування, реалізації державної політики та вирішенні питань місцевого значення» висвітлила посадовим особам місцевого самоврядування Токарєва Лілія Леонідівна, головний спеціаліст відділу комунікації з громадськими об’єднаннями Департаменту інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю обласної державної адміністрації.

Заняття відбулося в рамках спеціальної короткострокової програми «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади з громадськістю. Європейська та євроатлантична інтеграція України».

 

8 липня,  відповідно в рамках програм підвищення кваліфікації відбулися заняття наступної тематики:

  • «Про активізацію роботи щодо забезпечення прав людей з інвалідністю. Вивчення положень Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю», викладач Ільїна Антоніна Олександрівна, заступник начальника управління – начальник відділу по забудові населених пунктів та містобудівного кадастру  управління містобудування і архітектури Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської обласної державної адміністрації;
  • «Формування позитивного іміджу органів публічної влади», викладач Воронько-Невіднича Тетяна Вікторівна, доцент кафедри менеджменту та логістики Полтавського державної аграрної академії, кандидат економічних наук.

 

Всі новини →