У Полтавському ЦППК продовжується он-лайн навчання посадових осіб органів місцевого самоврядування.

У Полтавському ЦППК продовжується он-лайн навчання посадових осіб органів місцевого самоврядування.

23 липня в рамках спеціальної короткострокової програми «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади з громадськістю. Європейська та євроатлантична інтеграція України» відбулася тематична зустріч «Медіаграмотність посадових осіб органів місцевого самоврядування».

Заняття для посадових осіб виконавчих апаратів районних рад, виконавчих комітетів об’єднаних територіальних громад, міськрайвиконкомів, відповідальних за зв’язки з громадськістю та взаємодію із засобами масової інформації, провів Отич Олександр Анатолійович, заступник директора Департаменту – начальник управління інформаційної політики  Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. 

Продовжується дистанційне навчання посадових осіб органів місцевого самоврядування за спеціальною короткостроковою програмою «Впровадження інструментів електронної демократії в діяльність органів місцевого самоврядування».

Вебінар на тему: «Проектний менеджмент у діяльності органів місцевого самоврядування. Розвиток державної демократії» провела Кульчій Інна Олексіївна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Всі новини →