У Полтавському ЦППК триває дистанційне навчання за спеціальними короткостроковими програмами.

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій  продовжується дистанційне навчання посадовців за спеціальними короткостроковими програмами.

07.09.2020 зі студії Полтавського ЦППК відбулося заключне он-лайн заняття за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації з питань реалізації Національної стратегії у сфері прав людини. Запобігання торгівлі людьми.

Вебінар на тему: «Судова практика Європейського суду з прав людини: український досвід» провела Жалій Тамара Віталіївна, начальник юридичної служби Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, доцент, кандидат історичних наук.    

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського ЦППК, підвела підсумки навчання за програмою та ознайомила учасників з вимогами до проходження підсумкового контролю знань дистанційно в режимі реального часу.

Продовжується навчання державних службовців апаратів і структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Розвиток професійних компетентностей державних службовців».

Тематичну зустріч «Управління організацією роботи та управління персоналом» провела сьогодні зі студії Полтавського ЦППК Тягунова Злата Олександрівна, заступник регіонального директора з питань персоналу ТОВ «Епіцентр К», кандидат економічних наук, доцент.

Всі новини →