У Полтавському ЦППК за професійними програмами навчаються дві групи слухачів з числа державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій продовжується навчання двох груп слухачів, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років  (державних службовців категорії Б апаратів, структурних підрозділів районних державних адміністрацій та землевпорядників сільських, селищних рад, спеціалістів із регулювання земельних відносин виконкомів ОТГ) за професійними програмами.

12 грудня в розрізі груп відбулися заняття наступної тематики:

  • «Про активізацію роботи щодо забезпечення прав людей з інвалідністю. Конвенція ООН про права осіб з інвалідністю», викладач Ільїна Антоніна Олександрівна, заступник начальника управління - начальник відділу по забудові населених пунктів та містобудівного кадастру управління містобудування і архітектури Департамент будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської обласної державної адміністрації;
  • «Реалізація соціальної політики держави у Полтавській області. Надання соціальних допомог, пільг, субсидій, соціальних гарантій», викладач Федіна Тетяна Леонідівна, заступник начальника управління соціального захисту населення - начальник відділу грошових виплат та компенсацій, субсидій та пільг Департаменту соціального захисту населення Полтавської обласної державної адміністрації;
  • «Запобігання та протидія корупції в органах місцевого самоврядування», викладач Божко Володимир Миколайович, доцент кафедри кримінального та адміністративного права і процесу Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, доктор юридичних наук.

Відповідно до вимог навчальної програми та розкладу занять державні службовці категорії Б апаратів та структурних підрозділів районних державних адміністрацій пройшли вихідний контроль знань (тестування) на базі кабінету інформаційних технологій Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування. державних підприємств, установ і організацій.

Також для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування проведено виїзні практичні заняття на тему: «Підтримка культурних, історичних об’єктів України як ефективне просування її інтересів та популяризація в світі».

Всі новини →