Відбувся вебінар за програмою «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади з громадськістю. Європейська та євроатлантична інтеграція України».

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій  продовжується дистанційне навчання державних службовців районних державних адміністрацій, посадових осіб виконавчих апаратів районних рад, виконавчих комітетів об’єднаних територіальних громад, міськрайвиконкомів, відповідальних за зв’язки з громадськістю та взаємодію із засобами масової інформації за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Громадянське суспільство в Україні. Взаємодія органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади з громадськістю. Європейська та євроатлантична інтеграція України».

29 вересня тематичну зустріч «Громадська рада як форма взаємодії влади і громади» провела Токарєва Лілія Леонідівна, головний спеціаліст відділу комунікації з громадськими об’єднаннями Департаменту інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю обласної державної адміністрації.

Продовжується он-лайн навчання двох груп державних службовців за професійними програмами.

Сьогодні відбулися вебінари наступної тематики:

- «Писемна форма спілкування державних службовців. Новий правопис»;

- «Професійне вигорання: причини виникнення та напрями усунення»;

- «Ефективна комунікація та взаємодія».

В студії працювали  викладачі:

- Дорошенко Лариса Володимирівна, начальник навчально-методичного відділу Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій;

- Отич Олександр Анатолійович, заступник директора Департаменту, начальник управління інформаційної політики Департаменту інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю обласної державної адміністрації.

Всі новини →