З 18.11.2019 по 21.11.2019 розпочали підвищення кваліфікації за професійною програмою (І сесія)державні службовці категорії Б апаратів та структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій, що не підвищували кваліфікацію більше 3 років

У Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організаційдля державних службовців апаратів і структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій, які не підвищували кваліфікацію більше трьох років, розпочалася перша сесіянавчання в рамках професійної програми.

18 листопада відбулися наступні заняття:        

  • практичне заняття з елементами тренінгу: «Управлінська риторика. Мистецтво публічного виступу», що провела Єщенко Марина Миколаївна, старший викладач кафедри педагогічної майстерності Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В.Остроградського.
  • практичне заняття: «Організація системи діловодства в органах державної влади», викладач Гудим Валентина Володимирівна, директор Державного архіву Полтавської області;
  • практичне заняття: «Розвиток правових компетентностей державних службовців. Безоплатна правова допомоги та механізм реалізації права на безоплатну вторинну правову допомогу», що провівЧерчатий Олександр Іванович, директор Регіонально центру з надання   БВПД у Полтавській області, кандидат наук з державного управління.
Всі новини →