За професійною програмою навчаються державні службовці категорії Б апаратів і структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій.

Згідно з планом-графіком підвищення кваліфікації державних службовців органів виконавчої влади на поточний рік у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій продовжується друга сесія навчання за професійною програмою державних службовців категорії Б апаратів і структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років.

09.10.2018 року Іванченко Віктор Григорович, начальник організаційного відділу апарату Полтавської обласної державної адміністрації провів для слухачів лекцію: «Організаційне забезпечення діяльності місцевих державних адміністрацій у контексті реформування державного управління» та ділову гру: «Оперативне планування діяльності органу виконавчої влади в умовах надзвичайної ситуації».

Основні напрями антикорупційної політики держави розкрив учасникам навчання Клименко Ігор Володимирович, заступник директора Регіонального Центру з надання БВПД у Полтавській області.

Питання щодо формування позитивного образу України шляхом висвітлення об’єктивної інформації про конкурентні переваги, сильні сторони, вагомі досягнення державні службовці розглянули під час тематичної зустрічі за участю Дворянова Віктора Петровича, головного спеціаліста відділу інформаційно-аналітичної роботи та видавничої справи Управління інформації Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації.

Практичне заняття на тему: «Розвиток англомовної комунікативної компетентності державних службовців» провів Лєта Дмитро Володимирович, директор ТОВ «Воркконсалт».

Також відбулося виїзне практичне заняття на тему: «Створення системних і комплексних умов для формування позитивного туристичного іміджу країни», викладач Удовиченко Ірина Анатоліївна, заступник директора Департаменту – начальник управління культури, мистецтв, національностей і релігій Департаменту культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації. Організаційне забезпечення проведення заняття здійснювала Захарова Наталія Михайлівна, методист навчально-методичного відділу Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Всі новини →