Завершився тематичний семінар «Методики професійно-психологічного діагностування громадян при відборі для проходження військової служби та роботи з учасниками АТО і членами їх сімей».

На виконання доручення Полтавської обласної державної адміністрації із 10 грудня 2018 року у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій державні службовці, які перебувають на посадах психологів районних (міських) військових комісаріатів Полтавської області підвищували кваліфікацію на тематичному короткостроковому семінарі «Методики професійно-психологічного діагностування громадян при відборі для проходження військової служби та роботи з учасниками АТО і членами їх сімей».
Навчання відбувалося за програмою, погодженою із Полтавською обласною державною адміністрацією та Полтавським обласним військовим комісаріатом.
13 грудня заняття проводили Яценко Анжеліка Анатоліївна, кандидат психологічних наук, практикуючий психолог та Фалєєва Юлія Олександрівна, психолог Головного управління ДСНС України в Полтавській області, майор служби цивільного захисту.
Із учасниками семінару зустрівся Бородай Едуард Миколайович, заступник військового комісара Полтавського обласного військового комісаріату, підполковник, який підбив підсумки навчання.
Після проходження вихідного анкетування слухачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →