01 травня 2023 року у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалось дистанційне навчання за двома програмами підвищення кваліфікації

У рамках загальної професійної програми для посадових осіб органів місцевого самоврядування сьогодні  були висвітлені наступні теми:

  • Основні положення Національної стратегії у сфері прав людини.

Тренінг (вебінар) провела Жалій Тамара Віталіївна,  кандидат історичних наук, доцент Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г Короленка.

  • Корупційні ризики в діяльності публічних службовців. Заходи щодо подолання корупції та підвищення відповідальності в органах управління. Фінансовий контроль.

Тематичну зустріч провів Бутенко Ігор Станіславович, головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Полтавської обласної військової адміністрації.

У рамках навчання за загальною короткостроковою програмою «Прийняття ефективних управлінських рішень» для посадових осіб органів  місцевого самоврядування було розглянуто питання: «Сутність управлінських рішень. Класифікація управлінських рішень в системі за різними ознаками. Типи управлінських рішень.».

З групою працювала Костишина Тетяна Адамівна, завідувач кафедри управління персоналом, економіки праці та економічної теорії ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», професор, доктор економічних наук.

Всі новини →