04 травня 2023 року у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалось навчання за двома загальними короткостроковими програмами

04 травня 2023 року у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації розпочалось навчання за двома загальними короткостроковими програмами:

          - «Фандрайзинг та грантрайтинг як інструменти повоєнного соціально-економічного розвитку територіальних громад» для посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Навчання відкрили:

Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК

Руроєва Лілія Олександрівна, заступник голови Полтавської обласної ради.

Заняття на тему на тему: «Вступ до проєктного менеджменту. Основи фандрайзингу, грантрайтингу» провели:

Кондратьєва Ганна Вікторівна, аспірантка кафедри менеджменту та логістики Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

Дроботенко Олеся Олександрівна, начальник відділу з питань інвестиційної діяльності та проєктного менеджменту виконавчого апарату Полтавської обласної ради.

- Розпочалося навчання державних службовців обласної, районних військових адміністрацій та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою  «Спічрайтинг».

Заняття провела Шара Світлана Олексіївна, доцент кафедри педагогіки  та суспільних наук Полтавського університету економіки і торгівлі», кандидат педагогічних наук.

Обговорювали: «Теоретичні основи спічрайтингу. Типи сучасного публічного мовлення. Алгоритм підготовки та написання публічних виступів».

Всі новини →