05 травня для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування проведено два освітні заходи у дистанційному форматі.

05 травня 2022 року для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування проведено два освітні заходи у дистанційному форматі.

За сприяння Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування відбулося дистанційне навчання посадових осіб місцевого самоврядування територіальних громад Полтавщини на тему: «Особливості земельних відносин під час воєнного стану в Україні».

Захід відкрили Микійчук Володимир Пилипович, виконавчий директор Асоціації «ПОАОМС» та Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського РЦПК.

З віддаленого робочого місця з групою працювала Мусієць Галина Олександрівна, досвідчений практик у сфері землеустрію, помічник - консультанат народного депутата України Кулініча О.І.

Завершується навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Управління змінами в умовах проведення реформ».

Заняття на тему «Створення середовища, яке мотивує. Сучасні методи управляння змінами» провела з віддаленого робочого місця Глєбова Алла Олександрівна, доцент кафедри публічного управління, адміністрування та права Національного університету «Полтавська політехніка  імені Юрія Кондратюка», кандидат економічних наук.

Після проходження вихідного анкетування учасники програми отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →