09 грудня розпочалося навчання групи слухачів з числа працівників патрульної поліції за програмою спеціалізованого короткострокового навчального курсу «Основи української жестової мови».

Із 09 по 13 грудня 2019 року у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проводиться навчання групи слухачів з числа працівників патрульної поліції за програмою спеціалізованого короткострокового навчального курсу «Основи української жестової мови».

Мета програми - забезпечення додаткових заходів щодо впровадження жестової мови як засобу спілкування із особами з інвалідністю, які мають часткову чи повну втрату слуху.

Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування. державних підприємств, установ і організацій.

Даний курс проводиться Полтавським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій на виконання заходів Програми розвитку місцевого самоврядування у Полтавській області на 2018 – 2020 роки, розпорядження голови Полтавської обласної державної адміністрації від 23.12.2015 №.645 «Про затвердження Плану заходів щодо створення в області безбар’єрного життєвого середовища для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення на 2016-2020 роки».

Всі новини →