11 вересня у Полтавському ЦППК проведено тематичний короткостроковий семінар «Пріоритетні напрями безпекової політики України».

На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 28.12.2018 № 1128 «Про підвищення кваліфікації державних службовців органів виконавчої влади, працівників міськрайвиконкомів на базі Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій у 2019 році» 11 вересня 2019 року у Полтавському ЦППК відбувся тематичний короткостроковий семінар «Пріоритетні напрями безпекової політики України» для державних службовців, працівників  апаратів та структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій, відповідальних за ведення обліку військовозобов’язаних та мобілізаційну роботу.

Навчальний захід відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Програма семінару має практичне спрямування та включає розгляд питань:

«Пріоритетні напрями безпекової політики України. Практичні аспекти виконання Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію»;

«Організація та ведення військового обліку на підприємстві, установі, організації»;

«Оформлення бронювання на період мобілізації та на воєнний час. Звітність про порядок працюючих та військовозобов’язаних, які заброньовані згідно з переліком посад і професій».

Заняття проводили:

Ляхівненко Сергій Миколайович, в.о. начальника відділу оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами апарату Полтавської обласної державної адміністрації;

Бородай Едуард Миколайович, заступник військового комісара Полтавського обласного військового комісаріату, підполковник.

Після завершення навчання та проходження вихідного анкетування слухачі семінару отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →