12 вересня для державних службовців органів виконавчої влади проведено тематичний короткостроковий семінар «Пріоритетні напрями безпекової політики України».

Відповідно до плану-графіка підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад на 2019 рік 12 вересня 2019 року у Полтавському ЦППК відбувся тематичний короткостроковий семінар «Пріоритетні напрями безпекової політики України» для посадових осіб виконавчих апаратів районних рад, об’єднаних територіальних громад, міськрайвиконкомів, відповідальних за ведення обліку військовозобов’язаних та мобілізаційну роботу.

Навчальний захід відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Програма семінару включає розгляд тем:

«Пріоритетні напрями безпекової політики України. Практичні аспекти виконання Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію»;

«Інформаційно-довідковий посібник «АБВ…Збройний конфлікт в термінах».

«Організація та ведення військового обліку на підприємстві, установі, організації»;

«Оформлення бронювання на період мобілізації та на воєнний час. Звітність про порядок працюючих та військовозобов’язаних, які заброньовані згідно з переліком посад і професій».

Заняття проводили:

Ляхівненко Сергій Миколайович, в.о. начальника відділу оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами апарату Полтавської обласної державної адміністрації;

Костенко Яна Олександрівна, начальник відділення військового обліку і бронювання Полтавського районного військового комісаріату, капітан.

Після завершення навчання та проходження вихідного анкетування слухачі семінару отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Всі новини →