2 березня розпочалося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за програмами підвищення кваліфікації.

2 березня у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій розпочалося дистанційне навчання двох груп слухачів за програмами підвищення кваліфікації.

За загальною професійною програмою навчаються посадові особи місцевого самоврядування, вперше призначені на посади в органах місцевого самоврядування.

За спеціальною короткостроковою програмою «Розвиток професійних компетентностей державних службовців» підвищують кваліфікацію  державні службовці апаратів і структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій.

Відповідно до розкладів занять груп сьогодні відбулися онлайн заняття наступної тематики:

«Основи та інструменти місцевого економічного розвитку. Огляд актуальних практик», викладач Дудка Ірина Анатоліївна, голова ГО «Інститут розвитку територіальних громад Полтавщини»;

«Публічне управління та євроінтеграційні процеси», викладач Лахижа Микола Іванович, професор, доктор наук з державного управління;

«Лідерство в публічному управлінні», викладачі Нестуля Олексій Олексійович, ректор Полтавського університету економіки і торгівлі, доктор історичних наук, професор, та Нестуля Свтілана Іванівна, директор навчально-наукового інституту лідерства ПУЕТ, доктор педагогічних наук, доцент.

Всі новини →