26 квітня відбулися комітетські слухання на тему «Професійне навчання публічних службовців: європейський досвід та перспективи для України».

26 квітня Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування спільно з Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Національним агентством України з питань державної служби, Міністерством освіти і науки України за сприяння та підтримки міжнародних партнерів проведено комітетські слухання на тему «Професійне навчання публічних службовців: європейський досвід та перспективи для України».

Під час заходу за участі народних депутатів України, представників органів виконавчої влади, закладів освіти, асоціацій органів місцевого самоврядування, громадськості, міжнародних та вітчизняних експертів розглянуто сучасний стан та перспективи розвитку системи професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Учасники слухань також  ознайомилися з міжнародним досвідом  у сфері навчання та професійного розвитку публічних службовців.

Участь у слуханнях взяли Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, Рябцева Юлія Миколаївна, заступник директора з навчальної роботи – начальник навчального відділу та Дорошенко Лариса Володимирівна, начальник навчально-методичного відділу Центру.

Всі новини →