9 червня проведено дистанційні навчання в рамках трьох програм підвищення кваліфікації.

9 червня розпочалася дистанційна складова короткострокової програми підвищення кваліфікації «Особливості регіонального розвитку в умовах децентралізації влади» для голів районних державних адміністрацій. Навчання відкрила Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського ЦППК.  Перший вебінар програми на тему «Ділове українське мовлення. Новий правопис української мови» провела Дорошенко Лариса Володимирівна, начальник навчально-методичного відділу Полтавського ЦППК.

Також дистанційно продовжується навчання посадових осіб місцевого самоврядування, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років за професійною програмою. Заняття на тему «Децентралізація в Україні: результати, проблеми та перспективи» зі студії Полтавського ЦППК провела Паутова Тетяна Олександрівна, заступник керівника апарату – керуючий справами виконавчого апарату Полтавської обласної ради, експерт з місцевого самоврядування, кандидат наук з державного управління.

Продовжуються вебінари для працівників центрів надання адміністративних послуг, які підвищують кваліфікацію за спеціальною короткостроковою програмою «Державна політика та нормативне регулювання у сфері надання адміністративних послуг». Під час занять, проведених сьогодні, розглянуто такі питання, як оформлення паспорта громадянина України у ЦНАП, документи що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, реєстрація місця проживання.

Досвідом роботи ділилися працівники ЦНАП міста Кременчука.

Всі новини →