Бухгалтери об’єднаних територіальних громад, сільських та селищних рад, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації за професійною програмою.

 01 листопада у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування. державних підприємств, установ і організацій завершилася друга сесія професійної програми для бухгалтерів об’єднаних територіальних громад, сільських та селищних рад, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років.

31 жовтня слухачі успішно пройшли вихідний контроль – тестування. Завершенням навчального дня стала цікава екскурсія у Національний музей-заповідник М.В.Гоголя, де вони дізналися багато цікавого і нового про нашого земляка і геніального письменника – Миколу Васильовича Гоголя.

 В останній навчальний день проведено заняття наступної тематики:

- «Запобігання та протидія корупції в органах місцевого самоврядування. Конфлікт інтересів як морально-етична проблема в діяльності посадових осіб місцевого самоврядування», викладач Клименко Ігор Володимирович, заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області;

- «Контроль за дотриманням бюджетного законодавства», викладач Хівренко Інна Володимирівна, заступник Директора Департаменту фінансів Полтавської обласної державної адміністрації.

Після підведення підсумків навчання Осипенко Наталія Михайлівна, директор Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування. державних підприємств, установ і організацій вручила посадовим особам місцевого самоврядування свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Всі новини →