Державна політика у сфері інформування та налагодження комунікації з громадськістю з актуальних питань євроатлантичної інтеграції України.

9 листопада розпочалося дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Державна політика у сфері інформування та налагодження комунікації з громадськістю з актуальних питань євроатлантичної інтеграції України».

Зі студії Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації навчання відкрили Рябцева Юлія Миколаївна, заступник директора з навчальної роботи – начальник навчального відділу та Дорошенко Лариса Володимирівна, начальник навчально – методичного відділу Полтавського РЦПК.

Заняття на тему: «Поняття євроатлантичної інтеграції та місце України  в цьому процесі. Інформування громадськості та комунікація як складова державної політики євроатлантичної інтеграції України» провела з віддаленого робочого місця Паламарчук Тетяна Петрівна, доцент кафедри глобальної та національної безпеки Навчально-наукового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кандидат наук з державного управління.

Продовжується дистанційне навчання посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною професійною програмою «Основи української жестової мови»

Онлайн заняття відповідно до розкладу програми провела Марчук Марина Олегівна – перекладач жестової мови.

Всі новини →